Utah State University Aggie Recreation Center

The new Aggie Recreation Center at Utah State University promotes an active, healthy lifestyle for students. Located on a prominent university site, this signature building creates a physical and visual gateway for the campus. Featuring stylized landscapes, topographic patterns and textures, and dimensional elements that integrate within the space, the environmental graphics are a celebration of the local natural environment. 

Scenic landscapes of Logan Canyon and Bear River Range to the east, the Bear River Valley to the northwest and the Wellsville Range to the southwest influenced the building’s orientation and form. Expansive glazing on the facade offers students stunning views of the spectacular natural landscape surrounding the campus.

AIGA KC A12 Award, 2016

Utah State University (Logan, Utah)

USU_frontdoorUSU_frontdoor
Aggie Recreation CenterAggie Recreation Center
Aggie Recreation CenterAggie Recreation Center
Aggie Recreation CenterAggie Recreation Center
USU_weightroomUSU_weightroom
Aggie Recreation CenterAggie Recreation Center
USU_coverUSU_cover